Nostalgic morning

Akhir-akhir ini jadi gak produktif nulis review buku, film dan bahkan nulis puisi. Daily routine udah banyak yang berubah sejak mulai kerja. Waktu luang untuk baca buku, nonton film, palingan di weekend aja. Inspirasi sepertinya lagi sembunyi, I have nothing to write.  Well, I know that there is no excuse untuk gak nulis. Sibuk, gak …

Lost

I almost lose my self at the crossroads When I'm not sure which path to go. Left or right, Both seem so wrong. It's not the edge of  road, But I can't even see what's ahead of me. Now all around me looks empty. Even my shadow is unseen. So I try to find myself. …

First day on job

Nervous? Confident? Or...just enjoy the show? Well well well, It's my first day on nü job *hoorayy* yeaayy*. Actually, saya gak se-excited itu sih. Lebih ke gugup, gelisah, gundah gulana (ahh lebay deh, hahaha). Berhari-hari sebelum hari ini, saya sering menyemangati diri sendiri. I tell to myself "everything will be okay. God is with me. …

Cross the line 

There was a time  When you need to break the rules When you want to overthrow the walls But you find yourself standing behind the lines. Terrified. You cannot move a single step Just because you think It's too risky. Where as, you can just find a better 'You' on the other side. Something bigger …

“Before the flood”- Film Review

Directed by : Fisher Stevens Produced by : Fisher Stevens Leonardo DiCaprio Jennifer Davisson Killoran James Packer Brett Ratner Trevor Davidoski Starring : Leonardo DiCaprio Distributed by : National Geographic Channel Release Date : October 21st, 2016 (US) Duration : 95 minutes Language : English source : https://en.wikipedia.org/wiki/Before_the_Flood_(film) Akhir-akhir ini saya lebih sering menonton film daripada baca …

Ouija “Origin of Evil” (2016)- Film Review

Directed by : Mike Flanagan Produced by : Michael Bay Bradley Fuller Andrew Form Jason Blum Brian Goldner Stephen Davis Trevor Macy Starring : Elizabeth Reaser Annalise Basso Lulu Wilson Henry Thomas Parker Mack Doug Jones Release date : October 21st, 2016 (USA) Genre : Horror, Thriller Duration : 99 minutes (source: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ouija:_Origin_of_Evil#) Kemarin malam saya …

Who Is Your Hero?

Pada hari yang sama seperti hari ini, yaitu pada tanggal 10 November, 71 tahun silam, terjadi sebuah peristiwa besar di kota Surabaya, Jawa Timur. Gak kebayang gimana besarnya semangat dan keberanian para pejuang RI pada saat itu melawan sekutu Inggris demi kemerdekaan, demi tanah air, dan demi kita. Yup. Saya percaya apa yang membuat mereka …